Zo begin je vol energie aan 2020

Het nieuwe jaar staat weer bijna voor de deur. Kan jij tijdens de kerstperiode genoeg bijtanken om weer vol energie aan de slag te gaan? Of zie je er net als vele andere Nederlanders als een berg tegenop om weer te beginnen?

Doe dan mee aan de Energizer

Aanmelding Energizer

Begin het nieuwe jaar vol energie en schrijf je in voor de Energizer. Daarmee ontvang je in de eerste twee werkweken van januari per mail enkele tools om je energie een boost te geven. Handig: als je veel en positieve energie hebt, dan krijg je meer voor elkaar: energieke teams presteren maar liefst 40% beter dan gemiddeld, zo blijkt uit onderzoek!EnergyFinder laat elk jaar de energie van ruim 5.000 Nederlandse medewerkers in kaart brengen, dwars door sectoren heen en zowel bij bedrijven als overheidsinstellingen. Download via deze link het whitepaper van het jaarlijkse onderzoek naar de energie van werkend Nederland.
De Energizer doe ik je met veel plezier cadeau, omdat ik het fijn vind als jij met een vliegende start aan 2020 kan beginnen. Op deze manier wil ik je daarbij helpen.

Wat deelnemers zeggen

Begin 2019 kon je ook meedoen aan de Energizer. Deelnemers vertelden:

  • ‘Dit zijn echt handige tips. Ik heb ze gelijk in de praktijk gebracht.’
  • ‘De inzichten geven een superstart aan mijn werkdagen.’
  • ‘Ik hoop dat ik de rest van het jaar net zo veel energie houdt!’
  • ‘Mag ik volgend jaar weer meedoen?’ (Ja dus!).

Meld je nu aan voor de Energizer

Na je inschrijving ontvang je vanaf 6 januari 2020 twee weken lang om de paar dagen een mail met achtergrondinformatie en een handige tip die je direct kunt inzetten om het jaar vol energie te beginnen.
Wil je liever eerst meer weten, voordat je je aanmeldt? Lees dan dit artikel over energiebronnen en de Energizer.


Je las een blog van Yolanda van Heese. Wil je het delen? Altijd fijn! De buttons staan onderaan deze pagina.
Wil je de blogs met tips over samenwerken en leiderschap voortaan direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de (onregelmatige) nieuwsbrief.

Deel dit artikel:
Posted in: Teamtips