Diensten

Hoe maak je van je team (weer) een swingend team dat resultaten bereikt? Daar wil ik je graag bij helpen! Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. De mate waarin je er hulp en ondersteuning van mij bij krijgt kies je zelf. Hieronder zie je een paar van de mogelijkheden.
Wil je aan de slag en de samenwerking in je team aanpakken, nog weet je nog niet hoe? Neem contact op om te sparren.


 Je wilt snel met je team naar een hoger niveau

Met professionele teamcoaching kom je met je team of afdeling snel en zorgvuldig verder. Of het nou gaat om stappen vooruit of het oplossen van een crisis. In een krachtig traject kom je tot betere samenwerking, heldere koers en resultaatverbetering. Iedere situatie vraagt om een eigen invulling. Zo’n coachingstraject bestaat uit een mix van gezamenlijke sessies, individuele coachingsgesprekken met alle teamleden en een analyse. Naar teamcoaching


 Je wilt je team activeren 

Energie is de brandstof voor succes. Uit onderzoek blijkt dat energieke teams tot maar liefst 43% beter presteren dan gemiddeld. Met de methode van EnergyFinder help ik jou om je team te activeren en zo een prestatiesprong te maken. En weet je wat het mooie is? Dat lukt binnen een dagdeel. Naar team activeren


Je wilt met je team stappen maken – met een partner op de achtergrond

Samen met je team ga je aan de slag om verbeteringen voor elkaar te krijgen, en wellicht ook wat problemen op te lossen. Daarbij zoek je een sparringpartner als support. Een ‘trusted advisor’ bij wie je jouw analyse van de situatie kunt toetsen, je stappen kunt bespreken en die je daarbij kan begeleiden. Dat kan!
Na een intakegesprek maken we samen een actieplan en bepalen we welke ondersteuning jou gaat helpen om het voor elkaar te krijgen. Zo versterk je jouw eigen rol met professionele begeleiding.  Naar sparring


Je zoekt een spreker over teambuilding en leiderschap

Ben je op zoek naar een spreker over teambuilding, samenwerking en leiderschap? Ik help graag: bezoekers krijgen van mij op een sprankelende en actieve wijze inspiratie, informatie en inzichten die ze direct kunnen toepassen in hun eigen werkomgeving. Belangstelling? Ik ben als spreker verbonden aan ZijSpreekthét sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen. Neem contact op met ZijSpreekt.


Je gaat met je team aan de slag en zoekt nog naar de juiste aanpak

Heb je je plan in grote lijnen al klaar, en heb je behoefte aan een kritische blik en goede adviezen van een professional om het maximale eruit te halen? Kies dan voor een quick scan van een uur via telefoon of Skype. Daarna ben je er zeker van je zaak en kan je vol vertrouwen aan de slag. Naar de quick scan 


Je zoekt gerichte informatie om zelf aan je team te kunnen bouwen

Voor de ‘doe-het-zelver’ bouw ik aan een verzameling van ondersteunende modellen, tips, achtergrondliteratuur etc. Ik selecteer datgene wat ik uit mijn kennis en ervaring waardevol vind. Met deze handreikingen kun je vervolgens zelf aan de slag. Als je wilt kan ik je in een quick scan wegwijs maken in de teamcoachingliteratuur en ideeën, en de voor jou meest passende informatie aanraden. Naar de schatkamer.


Je wilt inspiratie en ideeën

Kijk dan even naar mijn blog. Daar plaats ik boekrecensies, tips en deel ik ervaringen uit de praktijk. Zo krijg je nieuwe inzichten en ideeën en input waarvan je nog niet wist dat je er naar zocht.


Vraagt jouw situatie om specifiek maatwerk, aarzel je welke richting het best voor je werkt? Neem dan contact op, dan bespreken we gezamenlijk hoe ik je kan helpen.
Voor grotere groepen werk ik samen met door mij vertrouwde ervaren collega’s.