Aanbod

Hoe maak je van je team (weer) een swingend team dat resultaten bereikt? Daar wil ik je graag bij helpen. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden – ieder met een verschillende mate van hulp en ondersteuning. Hieronder zie je een paar van de mogelijkheden. Wil je aan de slag en je team een volgende stap in zijn ontwikkeling helpen zetten, maar weet je niet hoe? Neem contact op en we bespreken het.Zelf aan de slag

  • Je zoekt gerichte informatie en wilt zelf aan je teamontwikkeling bouwen? Check deze pagina voor een selectie van ondersteunende modellen, tips, achtergrondliteratuur etc.
  • Wil je inspiratie op doen? Bekijk dan mijn blog. Daar plaats ik boekrecensies, tips en deel ik ervaringen uit de praktijk. Zo krijg je nieuwe inzichten en ideeën en input waarvan je nog niet wist dat je het zocht.

Sparren

  • Heb je je plan in grote lijnen klaar en heb je behoefte aan een kritische blik en goede adviezen om het maximale eruit te halen? Kies dan voor een quick scan van een uur via telefoon of Skype. Daarna kan je vol vertrouwen aan de slag. Naar de quick scan 
  • Of zoek je een sparringpartner als support? Een ‘trusted advisor’ bij wie je jouw analyse van de situatie kunt toetsen, je stappen kunt bespreken en die je daarbij kan begeleiden. Dat kan! Na een intakegesprek maken we samen een actieplan en bepalen we welke ondersteuning jou gaat helpen om het voor elkaar te krijgen. Zo versterk je jouw eigen rol met professionele begeleiding.  

Coaching

  • Je wilt snel met je team naar een hoger niveau. Kies dan voor teamcoaching. Of het nou gaat om stappen vooruit of het oplossen van een crisis: in een krachtig traject kom je tot betere samenwerking, heldere koers en resultaatverbetering. Iedere situatie vraagt om een eigen invulling. Zo’n coachingstraject bestaat uit een mix van analyse, gezamenlijke sessies en individuele coachingsgesprekken met teamleden.
  • Lekt de energie weg uit je team? Dat belemmert jullie succes. Uit onderzoekEnergyFinder laat elk jaar de energie van ruim 5.000 Nederlandse medewerkers in kaart brengen, dwars door sectoren heen en zowel bij bedrijven als overheidsinstellingen. Download via deze link het whitepaper van het jaarlijkse onderzoek naar de energie van werkend Nederland. blijkt dat energieke teams tot maar liefst 43% beter presteren dan gemiddeld. Met de methode van EnergyFinder help ik jou om je team te activeren en zo een prestatiesprong te maken. En weet je wat het mooie is? Dat lukt binnen een dagdeel. 
  • Heb je een persoonlijk vraagstuk? Dan is individuele coaching wat voor jou.

Vraagt jouw situatie om specifiek maatwerk, aarzel je welke richting het best voor je werkt? Neem dan contact op, dan bespreken we gezamenlijk of ik je kan helpen en zo ja, hoe. Voor grotere groepen werk ik samen met door mij vertrouwde ervaren collega’s.