Zo maak jij van 2019 een succes

De kerstperiode breekt aan. Voor veel mensen betekent dat, tussen alle kerstdiners en andere feestelijkheden door, even rust. Tijd nemen voor reflectie, plannen maken voor een succesvol 2019 en goede voornemens bedenken. Om vervolgens vol goede moed en energie aan het nieuwe jaar te beginnen.

Dat nieuwe jaar begint ook best lekker

Natuurlijk: eerst nog een nieuwjaarsreceptie, een startsessie met je team en nog een paar bijeenkomsten, maar dan: dan kun je echt aan de slag met je plannen. Of eh?…

Kinken in de kabel

Vaak is de realiteit anders dan je had bedacht. Dan komt je baas met een onverwachte klus, slaat het griepvirus toe in je team of vertelt je beste kracht dat hij naar de concurrent overstapt. Hoe houd je dan voldoende energie om het allemaal vol te houden?

Doe mee aan de Energizer

Begin het nieuwe jaar vol energie en schrijf je in voor de Energizer. Daarmee krijg je in de eerste volle werkweek van januari per mail enkele instrumenten in handen om je energie een boost te geven. Handig, want als je veel en positieve energie hebt, dan krijg je meer voor elkaar: energieke teams presteren maar liefst 40% beter dan gemiddeld!

De Energizer krijg je van mij cadeau, omdat ik het fijn vind als jij aan 2019 een vliegende start kunt geven. Op deze manier wil ik je daarbij helpen.

UPDATE

Inmiddels is de Energizer begonnen en kun je je niet meer inschrijven. Had jij ook een dosis energie extra gewild? Meld je dan nu aan voor de wachtlijst: dan ben je de eerste die het hoort als er een nieuwe Energizer van start gaat!

Lees meer over energiebronnen en de Energizer.


Je las een blog van Yolanda van Heese. Wil je het delen? Altijd fijn! De buttons staan onderaan deze pagina.
Wil je de blogs met tips over samenwerken en leiderschap voortaan direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de (onregelmatige) nieuwsbrief.

Deel dit artikel:
Posted in: Teamtips