Sparringssessies

Wat leveren de sparringssessies je op?

Na afloop werken de leden van je team prettiger samen en verbeteren daardoor de resultaten. Je hebt geleerd welke handvatten je hebt om dit voor elkaar te krijgen.

Op de achtergrond heb je de hulp, kennis en ondersteuning van mij als sparringspartner. Dat begint al direct bij de start: samen kijken we naar de situatie en krijg je zicht op de prioriteiten: wat moet je doen om de samenwerking in je team te versterken?

Vervolgens stellen we een actieplan op waarmee jij gedurende een aantal weken aan de slag gaat. In die periode heb je een aantal vooraf geplande sparringsgesprekken. In die gesprekken kun je vragen stellen, reflecteren we op de voortgangen heb je een ‘trusted advisor’ met wie je vertrouwelijke zaken kunt bespreken. Je leert zelf de samenwerking in het team te beïnvloeden en krijgt handvatten die je ook in andere teams kunt inzetten.

In de laatste sparringssessie kijken we terug op het proces en hetgeen jij als teamleider hebt geleerd.

Hoe het werkt

  • Je meldt je aan voor de sparringssessies: bel of stuur een mail.
  • We hebben een vrijblijvend intakegesprek van een uur om de situatie in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken. Zie je het zitten? Fijn! 
  • Dan maken we vervolgens gezamenlijk een actieplan en stellen we een aantal sparringssessies vast.

Investering

Afhankelijk van het aantal gewenste sparringssessies ontvang je een offerte. De benodigde investering werk ik uit op basis van hetgeen we tijdens het intakegesprek hebben afgesproken. 

Ik wil graag meer weten!

Mail me vrijblijvend je gegevens. Dan maken we eerst telefonisch kennis om te kijken of het klikt en of ik je kan helpen. Is dat niet het geval? Dan vertel ik dat natuurlijk ook. Je zit dus nergens aan vast.

Ik bel je binnen een paar dagen voor een belafspraak.