Met wie werk je samen?

In de loop der jaren heb ik een netwerk opgebouwd van mensen en organisaties met wie ik graag samenwerk. Ieder heeft zijn eigen expertise. Ben je nieuwsgierig? Ik stel de belangrijkste aan je voor.


Met Rina Knippenberg verzorg ik activeringssessies met de EnergyFinder methode. Zo kunnen al je teamleden de nodige aandacht krijgen tijdens een sessie. En je weet zeker dat de sessie kan doorgaan, ook in geval van ziekte of andere noodgevallen.

energyfinder


Marga Miltenburg is directeur en initiatiefnemer van ZijSpreekthét sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen. Wil je me boeken als spreker? Dan kun je met haar contact opnemen.

zijspreekt


Lees je graag managementboeken, of andere literatuur? Kijk dan eens bij bij Managementboek.nl: zij weten waar ze het over hebben.

managementboek


Over boeken gesproken: mocht je zelf overwegen een boek te schrijven, neem dan contact op met Donald Suidman van Big Business Publishers. Hij helpt je bij het schrijven en uitgeven van een boek, om daarmee je deskundigheid te etaleren en nieuwe klanten te trekken. Met boeiende boeken als resultaat!

donald suidman